Tuesday, December 29, 2009

034 Saya mau update ini blog~

well, actually,
it's like months since I've updated this page(according to me~)
and it feels like ages since i got the chance to put up some post or
just edit or actually upload some photos here
(according to me too~)
but it's not
well,
actually it is.
because the last time i checked,
ok,
I'll check it back.
It's like 3 weeks ago since I last updated this page..
OK...
I've been talking nonsense.
Just ignore it.
Anyhow,
tonight, (err.. it's morning already...)
I mean today,
I'll personally will update my page
and style
and theme~
walla~
^_________________^"


Thursday, December 3, 2009

033 saye suke itu ini

just nak cakap.
indecisive behaviour itu sangat pelik.
jangan la jadi indecisive spanjang hidup kalau boleh.
sebab behaviour ni susah nak ilangkan.
boleh dikatekan habit tak?
oh. lupe lak.
saye mengalami indecisive behaviour yang sgt teruk.
saye tak suke break promise orang.
tapi saye indecisive.
stakat ni, org2 kat skeliling saye yang decide kan ape2.
nak beli baju pun macam teragak2.
Rase2nye adeke org lain yang mengalami indecisive behaviour yang kronik mcm ni?

H.E.L.P
SOS pls....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...