Tuesday, August 16, 2011

085 Tak rasa bersalahkah?

Salam

Saye bukan perfek sangat nak menegur orang lain, ilmu saye, paras dada pun tak sampai. Umur? hmph~ tak payah cakap lah, baru setahun jagung (tibe2 nak rase macam muda XD). Tapi pada umur macam ni, seharusnya, dah pandai berfikir, dah pandai buat decision mana satu baik dan mana satu buruk. Tapi bila baca blog 'makcik' ni, memang beristighfar panjang2, scroll bawah sikit, istighfar, klik sekali, mngucap, klik dua kali terus tak sanggup nak baca.

Penulis membahasakan diri sendiri sebagai 'makcik'. Yakni, seseorang yang lebih tua(dari umur sayalah). Pada saya, kalau umur lagi tua tu memang wajib kita hormat.Tapi melihat penulisan dan pandangan2 beliau, memang tak mampu nak panggil 'makcik' or 'akak'.

Secondly, her posts, even an eleven years old Muslimin or Muslimah can't even agree to her. (cuba lah try tanye budak2 kecik dekat sekolah agama. Once, in my old school, a 5 y/o kid can't even went to the toilet, she's just standing in front of it. When asked why? She said she forget the du'a for entering the toilet. Innocent, naaah~  She's just abiding the rules.. and yeah, with a little bit of innocent side ;D)

Thirdly, I thought she stopped already!!! Why there is no action taken, she's too much!

http://makcikhajjahsittalwuzara1001.wordpress.com/

I am posting this address not to advertise her blog, just want to make Muslims realize this is what we'll be if we are not careful enough on what we've exposed to.

Monday, August 15, 2011

084 Betty bought what??!

Salam,


Just wanna share some tounge twister thingy. It's been a long time since I've heard that and it brings back memories. *chewwah~*


1. She sells seashell by the seashore


2. Betty bought a butter but the butter that Betty bought was bitter so Betty bought another butter to make the bitter butter better.


3. Peter Piper picked a peck of pickled peppers.
A peck of pickled peppers Peter Piper picked.
If Peter Piper picked a peck of pickled peppers,
Where's the peck of pickled peppers Peter Piper picked?

4. If you stick a stock of liquor in your locker, it is slick to stick a lock upon your stock or some joker who is slicker is going to trick you of your liquor if you fail to lock your liquor with a lock.\

Smile!

Try lah before berbuka ni.. ;D

Tuesday, August 9, 2011

083 Take risks.


Capture gambar ape ni ain???


LOL. I just love the scenary, found a quote, combine them together. Its nothing, really.
They are not even matched. 


.just forget it.


Saturday, August 6, 2011

082 Berbuka k-style~

Thanks to my housemates, Rina, Fifa, Dayang and Irda yang sangat berdedikasi bertungkus-lumus sambil mengejar waktu berbuka. Thanks for the good times.

Korean food, pertama kali buat, pertama kali beli, pertama kali rasa. All in all, everything's good. Cuma terlebih kuantiti je. ;)) sebab tak reti nak bajet lagi ok.

Now, the pics.
The ingredients

The end products

This is tteok-buk-ki (don't know how to spell) or rice cake with gochujang(red pepper paste)
Tapi yang ni dah jadi Malaysian style, sume bende kitorang main bantai tmasuk. 

This is kimbap.
Pardon the outlook, the taste was good~

Bibimbap, a korean rice mixed with beef and vegetables plus gochujang.
This one's looks appetizing,
yang ni jugak lah yang paling mengenyangkan!
Oh, and there's one more, fried salmon with pepper. Simple. Alhamdulillah hari ni rezeki banyak dan sedap~

dah kenyang.....................................





p/s: esok nak pergi hospital. huhu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...