Saturday, June 25, 2011

075 learn to love

learn to love




Top
wallis.co.uk

TopShop black blazer
$130 - topshop.com

Balmain skinny leather pants
€3.344 - shopmrsh.com

Balenciaga rock handbag
€1.450 - veryeickhoff.com

GUESS heart chain necklace
$28 - zappos.com

Emporio Armani bracelet
emporioarmani.com

GUESS pave heart ring
£41 - debenhams.com

Ray-Ban aviator shades
$108 - bluefly.com

Pink Hearts
$9.95 - crateandbarrel.com


Weeeee. Polyvore let me do this type of design. 
Amacam? Ade bakat join kerja kat fashion mags tak?
First hasil kerja macam tah pape, baru nak explore lah katekan.
Saye budak baru belajar. Hehe.
Actually I like it. Bole design macam2, add macam2 barang, tak payah nak edit2 gambar.
Drag n drop je. 

Screenshot mase edit. Kan senang jee.
p/s : Random items okey, semua mahal2 belaka. Ain, cepatlah kaya~ ;))

Wednesday, June 22, 2011

074 I think I've lost it.

Salam.


Gaaahhhh!~ It is my soul, my spirit, I think I've lost it. How do you find your old self? I love the life I live, in the old days. But now, everything was just so different. I can't cope anything I've learned. I can't cope with the others. I think I've lost that spirit. Looking at others, I think I am lost, at least I am not losing my dream, just yet.


Do you think that these guys ate it?
My soul?
LOL
Ain dulu2 keras macam besi,
orang kata macam2, dia tak kisah langsung.
Ain yang dulu live life to the fullest,
Kenapa ain yang sekarang senang nak mengalir air mata?
Kenapa ain yang sekarang lembut macam kapas, tak keras macam besi?
I need my old self back.

Kalau tak jatuh macam mana nak bangun balik kan?
Kalau tak pijak lantai macam mana nak diri kan?

LOL, I've think too much!
-sila abaikan post mengarut ni-

073 Nope. Totally NOT!

Hari tu hilang kunci bilik dan kunci rumah. Bila dah jumpa, hilang guitar pick/plectrum pulak, dah tak reti nak strum guna jari yang asli, main bantai plucking ntah pape. Lepas tu tadi hilang tiket bus. Malu je orang tengok pakcik bus dah tunggu dengan menadah tangan. Padahal rasa2 macam baru je lepas pegang tadi. Adoi. Ini amnesia ke short-term memory loss? Boleh jadi alzheimer kot. Hmmm, lepas tu bila jalan, sume benda nak langgar lepas tu balik rumah ngadu sakit2 kaki tangan sebab terlanggar barang. I guess I am a total klutz. But at least I am not a walking hazard zone, just yet. Memang dari kecik macam tu. Takpe! Anggap saje tu satu proses tumbesaran motor nervous system yang agak lambat. Tapi sekarang luka2 dah kurang. Dah tak selalu jatuh2. Ya! Itu 'improvement' maknanya. ^_________^ *happyface* 

Tapi....macam mana kalau tertinggal scalpel dalam perut orang nanti ea? Oh ye, nak guitar pick baru boleh?


Nak yang macam ni boleh?
Rock on babe!~ \m/
-I know I am-

Monday, June 13, 2011

072 Makcik ni cakap...

Salam,

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together."




fly AIN, fly~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...