Monday, September 5, 2011

086 Sweet ;))

Salam.

Lately, saye minat sangat kat lagu River Flows In You by Yiruma. Dapat tau daripada Twilight's (Patty encem ^^") Bella's Lullaby - tatau ape kaitan lagu ni dengan lagu Yiruma ni. Nak kate Yiruma punye lagu tak jugak... Hmm...  Terjebak pun sebab Youtube lah. (thanks Youtube sebab melalaikan hidupku... T_T") So, sekarang ni seriously dah jatuh head over heels dah dengan lagu ni. Lepas tu, thanks A LOT to youtube jugak lah ( I'm being sarcastic!) , dekat playlist sebelah tu ade banyak lagu Yiruma yang lain, so yay, a new fan of Yiruma have been born (21 years ago literally) ;))

Lagu ni memang dari mula smpai habis x boring2 dengar, lepas tu ulang2 macam tak cukup button replay nak tekan, LOL. Tah pape. Abaikan. Saye memang macam ni. Kalau nak tau lebih pasal pak cik ni, sila google sendiri okeyh. Oh ye, rupa2 nye, pak cik ni banyak buat OST untuk popular korean dramas mcm Autumn in My Heart dan Secret Garden... hehehe (another reason for me to be a fan).

Cool kan pakcik ni, I really wish I could play like him.


Budak ni pun smart je. Anak sape la ni.. (name die Jung Sung Ha)
cari la kat Youtube, die byk buat cover lagu2 best in piano and guitar. 

Anyway, lepas dengar satu lagu je terus download album die yg First Love tu (Yiruma, bukan Jung Sung Ha okeyh). Lagu2 lain yang cambest - Kiss The Rain, If I Could See You Again... Okeyh, pergi google je lah. banyak sangat lagu die yg cambest. 


Ok. lagu ni macam selalu dengar kan? Kenapa macam familiar ea?
Ok. Abaikan.

^^"

edited : oh. umur die mcm 30-an.. mudenye dah cipta lagu2 yg best.. kan?

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...